Tisztelt Ügyfeleink!   

Nagy örömmel és büszkeséggel szeretnénk megosztani Önökkel papírgyárunk egy jelentős eredményét. Rangos Ecolabel tanúsítványokat kaptunk meg, amelyek megerősítik, hogy termékeink megfelelnek az Európai Unió által meghatározott szigorú környezetvédelmi feltételeknek. Ebben a levélben bővebben szeretnénk leírni, hogy pontosabban mi is az Ecolabel tanúsítvány valamint milyen pozitív szempontjai vannak a termékeinkre nézve: toalettpapírra, hajtogatott és tekercses papírtörlőkre, valamint ipari papírokra.

Az Ecolabel tanúsítvány egy kivételes megjelölés, amelyet a szigorú környezetvédelmi kritériumoknak megfelelő termékeknek ítélnek oda.  Ez egy önkéntes környezetvédelmi jelölés, amelyet a fenntartható fejlődés elősegítésére és a környezet védelmére hoztak létre. A tanúsítvány keretein belül papírgyárunk átfogó ellenőrzésen ment keresztül a gyártás különböző szempontjai szerint, kezdve a nyersanyagoktól a technológiai eljárásokon át a végtermékig. A tanúsítvány igazolja, hogy a termékeink teljes mértékben megfelelnek az Európai Unió környezetvédelmi irányelveinek, ami nagy megtiszteltetés számunkra és büszkeséggel tölt el.

Minden termékünket - azaz toalettpapírt, hajtogatott és tekercses papírtörlőket, valamint az ipari papírokat - szigorúan teszteltek, vizsgáltak. A tesztek számos ökológiai követelmény ellenőrzésére irányultak. Az Ecolabel jelölés igazolja, hogy a gyártási folyamat során fenntartható nyersanyagokat használunk, minimalizáljuk az energia és víz felhasználását, valamint korlátozzuk a káros anyagok légkörbe történő kibocsátását. Ennek köszönhetően a termékeink nemcsak hasznosak a felhasználók szempontjából, hanem minimalizálják is a természeti környezetre gyakorolt ​​negatív hatást.

Továbbra is folytatni kívánjuk a környezetvédelem iránti elkötelezettségünket, törekszünk a gyártási folyamatok fejlesztésére és az innovatív megoldások bevezetésére. Az Ecolabel tanúsítvány nemcsak megtiszteltetés, de ösztönző erő a fenntartható fejlődés érdekében tett további lépésekhez.

Papírgyárunk mindig kötelezettségének tartotta a környezet iránti gondoskodást és a fenntartható fejlődés gondolatának támogatását. Az Önök támogatásának, bizalmának és ökológiai termékeink választásának köszönhetően továbbra is ezen a felelősségteljes úton járhatunk.

Bízunk benne, hogy az Ecolabel tanúsítványnak köszönhetően az ügyfeleink termékeinket választva még tudatosabb vásárlónak érezhetik magukat, tudva, hogy ezek környezetbarát, magas minőségű termékek, amelyeket a legmagasabb ökostandardokkal gyártunk.

Termékeinkkel, tanúsítással kapcsolatos bárminemű kérdések megválaszolására szívesen állunk rendelkezésükre, valamint megosztjuk a bolygónk védelme iránti elkötelezettségünket.

Még egyszer köszönjük az Önök támogatását és bizalmát, melynek köszönhetően a Merida Kft. közel 28 éve alatt a piac meghatározó szereplőjévé tudott válni. További együttműködésükre számítva, tekintettel a környezetvédelemre és a következő nemzedékekre. 

Tisztelettel:

Elekfy Witold, cégvezető